Pakkaset tulee, oletko valmis?

Tänne länsirannikolle on lupailtu nyt vähän kovempia pakkasia. Mittari näyttää tällä hetkellä -9.5 astetta ja kylmempää on luvassa! Mitä lapsille päälle pakkaseen? 


Tässä meidän eskarilaisen talvivarustusta!

POMPdeLUXin haalari on kokoa 128, isoin POMPdeLUXin haalari. Eevi on jo yli 130cm pitkä, mutta haluaa ehdottomasti vielä haalarin. Housut + takki -setinkin ostin, koska arvelin haalarin jäävän kesken talvea pieneksi, mutta Eevi ei toppahousuja käyttöön halua. Vähän nafti on tämä haalari lahkeistaan, mutta jalkalenkkien kanssa pysyy lahje ihan hyvin Kuoman päällä.

Ostin syksyllä NOSHilta nuo mustat villahousut molemmille tytöille. Housut ovat olleet paljon käytössä autoillessa ja ns. kaupunkihousuina, mutta myös kylmemmillä ilmoilla välihousuina POMPdeLUXin fleecetakin kanssa. Myös kuvassa näkyvä pipo on NOSHin ja Kivatin yhteistyössä tehtyä villamallistoa. Villamallistosta löytyy pipoja, haalareita, housuja ja takkeja. Kurkkaa TÄÄLTÄ ja nakkaa tilausta NOSH edustajalle. ;)

Villahaalari on Kainon vuoden 2015 mallistosta ja aivan ihana!
Tällä hetkellä ei Kainon verkkokaupassa villahaalareita ole, itse tilasin tuon Kuutti-haalarin silloin heti kun ne pamahti myyntiin :) Joten ensi syksynä kannattaa olla hereillä! Haalari on kokoa 130 ja mahtuu Eeville vielä tämän talven.

Hanskoja ja villasukkia löytyi onneksi joulupukinpussista! Suuri kiitos joulupukin apulaisille näistä, tarpeeseen ja käyttöön tuli!


Bongasin Blaa!:lta aivan ihania merinovillahaalareita, näitä söpöläisiä on tarjolla kokoon 120.


Onko teillä välikerrastot kunnossa? Mitä teiltä löytyy?

- Pia

2 kommenttia

 1. Lindexistä löytyi molemmille lapsille merinovillaiset alusasut, ne on käytössä kovimmilla pakkasilla. Saa nähdä miten ekaluokkalainen suhtautuu pakkaspäiviin kun yksin pitää pukeutua ja kouluun lähteä. :)

  SAija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouh, toivottavasti muistaa laittaa kaiken tarvittavan päälleen! ;)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun