Valona

Tutustuin pari viikkoa sitten Helsingin reissulla aivan ihanaan suomalaiseen tuotemerkkiin. Merkin nimi on Valona! Valona valmistaa upeita koruja ja piensisustustuotteita, materiaalina suomalainen koivuvaneri. Puutuotteet valmistetaan Suomessa laserleikkaamalla.

Valona Koivukristalli Korvakorut

Ihastuin tuotteisiin tosi paljon, mielettömän kauniita! Ostin kuusen alle pari koivukristallia ja korvakorut. Mustat korvakorut on minulle itselleni. Vietin muuten melkoisen pitkän tovin valitessani, mitkä korvakorut itselleni valitsisin, ihania vaihtoehtoja oli todella monta! Valitsin itselleni 2D timantin. Korvakoruja on saatavilla myös 3-ulotteisina, sellaisetkin olisi upeat!

Koivukristallit ovat todella kauniita, niitä löytyi puunvärisenä, mustana, sinisenä ja punaisena. Koivukristallit on pieniä koristeita, näin joulunaikaan niitä voi laittaa kuuseen roikkumaan, mutta toimii loistavasti ympäri vuoden koristeena. Saatavilla on myös latvatähti joulukuuseen. Himmelit on myös aivan mielettömän upeita, kannattaa kurkata vaikka TÄÄLTÄ.


Valona Koivukristalli Korvakorut

Minä en toki ole ainoa, joka näihin tuotteisiin on ihastunut. Valonan Halo -ketjukorusarja voitti Suomen kädentaidot 2016 uutuustuotekilpailun. Kurkkaa lisää TÄÄLTÄ.

Valona Korvakorut

Valona -tuotteita myy Made By. Ostin omani Made By -putiikista Helsingistä. Made By:ssa on muitakin aivan ihania suomalaisia tuotteita, suosittelen ehdottomasti piipahtamaan!

Kannattaa tutustua Valonaan, ja ehkä shoppailla joululahjoja ja koruja huomenna
Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi!

*ihan omaa hehkutusta tämä postaus. ;)

- Pia

4 kommenttia

 1. Kauniita koruja. Täytyykin tutustua tarkemmin heidän valikoimaan!

  VastaaPoista
 2. Hienoja tuotteita. Ja ihan sun näköiset korvikset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikös olekin!
   Olisi ollut aika monet muutkin "mun näköiset".. ;)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun