Joulu 2016 ja välipäivien puuhia

Joulu tuli ja meni ja blogitauko venahti yli viikkoon, hui!
Meillä oli joulun yli yökyläilijöitä, eikä konetta ole tullut avattua ollenkaan. Tauko blogista ja somettelun vähentäminen on kyllä tehnyt ihan hyvää pitkästä aikaa.
Nyt on hyvä taas palata blogin pariin uudella innolla!

Meillä oli ihana joulunaika! Tytöillä oli valtavan hauskaa, kun saivat leikkiä serkkujensa kanssa monta päivää. Joulupukkikin kävi meillä aattoiltana! Joulupukille lähetetyt kirjeet olivat hyvin kohtuulliset ja olivat ilmeisesti menneet perille Korvatunturille, koska paketeista ilmestyi mieluisia lahjoja. Vieraat lähtivät maanantai-iltana ja tytöt ovat nyt muutaman päivän tutustuneet uusiin leluihinsa. Eevin lemppari taisi olla Monopoly, mitä ollaankin pelailtu jo moneen, moneen, (moneeeeeen) kertaan.

Lomailemme tyttöjen kanssa vielä viikon verran. Itsellä on vähän töitäkin tehtävänä, mutta tytöt saivat nyt kunnollisen, vajaan parin viikon joululoman. Mitään kummempia suunnitelmia meillä ei ole. Kotoilua, leikkimistä, ulkoilua. Kunpa saataisiin lunta!


Toivottavasti teillä oli ihana joulu!
Onko teillä lomaa? Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on?

- Pia

2 kommenttia

 1. Meillä oli myös samankaltainen joulu. Ei koneita auki, rakkaiden kanssa. :D Tultiin eilen, niin tänään ollaan vaan oltu ja laiskoteltu. Niin parasta. Hyvää loppuvuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pieni koneloma tekee ihan hyvää!
   Ihanaa loppuvuotta! :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun