Joulun tunnelmaa kotiin

Joka vuosi yhtä jännittävää.
Joulukoristelaatikon avaaminen!

Punainen joulukoti

Sain viime viikonloppuna vihdoin aikaiseksi kaivaa joulukoristeet varastosta ja ripoteltiin punaista väriä ympäri kotia. Pastelliset sävyt saa aina joulun lähestyessä vähän siirtyä, vaaleansininen saa jäädä punaisen seuraksi. Pienet lumiukot ovat minulle tärkeitä omasta lapsuudenkodista ja ne laitoin jälleen ylös pienten sormien ulottumattomiin.

Joulukuusi meille toivottavasti tulee ensi viikonloppuna, kunhan kotimaisten kuusien myyjä tuohon lähikaupan pihalle ilmestyy. Viime vuonna ainakin oli upeita kuusia saatavilla, toivottavasti myös tänä vuonna.

Jouluaskarteluiksi on tänä vuonna riittänyt piparit ja lasten kavereille annettavat joulukortit, meillä on nimittäin mittava Lego Friends -projekti käynnissä. ;) Tänään vietetään toista sairaspäivää lasten kanssa ja se kuluu varmaan suurimmaksi osaksi takkahuoneen lattialla Legoja kooten. Jouluradio soi taustalla luoden joulutunnelmaa sairastuvalle.

Jouluaattoon on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa, pitäisi kaiketi joulusiivoustakin suorittaa. Kaapit taitaa tänä(kin) vuonna jäädä siivoamatta. Kunnon perussiivous pitäisi kuitenkin saada hoidettua, niin on sitten mukava päästää joulun yökyläilijät peremmälle.

Punainen joulukoti

Punainen joulukoti

Punainen joulukoti

Punainen joulukoti

Punainen joulukoti

Kuinka paljon teillä näkyy joulu sisustuksessa?
Joko teillä on joulukuusi?

- Pia

2 kommenttia

 1. Lastenhuoneissa kovasti tonttuja ja poroja ym. koristetta mutta muualla hyvin hillitysti. Joulukukkia sitten kyllä ympäri kotia, niitä rakastan.
  Kuusi tulee aatonaattona ja pidetään loppiaiseen saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin huono hoitamaan kukkia, että olen sen suhteen luovuttanut jo aikaa sitten. =D
   Mä toivon, että mies ehtii hakemaan kuusen jo nyt viikonloppuna.

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun