ezpz Play Mat - Hauska askartelualusta

*yhteistyössä Ipanainen.fi

Saimme tyttöjen kanssa ihanaa postia Ipanaisesta!
Saimme testattavaksi ezpz -tuoteperheen uusimman tulokkaan, ezpz Play Matin!
ezpz Play Mat on hauska ja kätevä askartelualusta perheen pienille taiteilijoille!

ezpz Play Mat

Otimme ezpz Play Matin testiin pipareiden koristelussa. Play Matissa on hauska kukkalokerikko, mihin on helppo laittaa erilaisia koristelutarvikkeita. Nonparelleja ja karkkeja siis!
Alustalla riitti hyvin työskentelytilaa pipareille.

Pienenpienet nonparellit pysyivät Play Matin päällä yllättävän hyvin! Vain ihan muutama pikku karkulainen löytyi lattialta. Toista oli viime vuonna kun nonparellit olivat tavallisen lautasen päällä sikinsokin, tiedätte varmaan mistä puhun!

ezpz Play Mat

Play Mat tarttuu pöydän pintaan ja pysyy siinä tiukasti paikoillaan pienten sormien touhutessa. Lapsi voi siis täysin siemauksin keskittyä tekemiseen, ja äitikin selviää askateluista ja koristeluista vähemmällä vaivalla.

Touhuamisen jälkeen Play Mat on helppo puhdistaa. Meidän koristeluista ei kyllä paljon puhdistettavaa jäänyt, koska tytöt söivät kaikki jäljelle jääneet koristeet. ;)
Play Matin voi puhdistaa ihan huuhtelemalla, mutta se kestää mainiosti myös konepesun. Materiaali on 100% elintarvikeluokan silikonia ja ezpz:n tuotteista löytyy myös ihan ruokailuun tarkoitettuja alustoja pienemmille lapsille. Voit kurkata Ipanaisen valikoiman TÄÄLTÄ.

ezpz Play Mat

Piparitalkoiden jälkeen Play Matit löysivät itselleen vakituisen paikan tyttöjen huoneen pöydältä. Play Matit sopivat väreiltään ihan täydellisesti tyttöjen huoneeseen!

ezpz Play Mat

Meillä on molemmat tytöt tykänneet aina kovasti tehdä helmistä koruja ja taiteilla Hama-helmillä, Eevi on nyt tykännyt tehdä koruja myös noilla Loom Bands -kuminauhoilla. Koruja tehdään tällä hetkellä paljon pehmoleluille, niillä onkin kädet, kaulat ja korvat täynnä koruja. Hama-helmijuttuja tehdään myös pehmoleluille leluiksi.

ezpz Play Mat

Sain jaettavaksi alekoodin blogin lukijoille!
Eli koodilla "jotaintekemista" saat -15% alennusta KAIKISTA ezpz-tuotteista 11.12 saakka.
Alennus koskee askartelualustojen lisäksi siis myös ruokailualustoja!


*yhteistyössä Ipanainen.fi

- Pia

2 kommenttia

  1. Kiva idea tuo alusta. Ja, juurikin askareteluun yms. Saattaa olla että meillä ei käytettäisi, kukkasen vuoksi. Vaikka, olisihan tuosta näppärä ottaa legoja! :)

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun