Tein Eevin synttäreille kasvispiirakoita.
Tosi hyviä oli, joten päätin jakaa reseptin teillekin!
Resepti on Kinuskikissan ja alkuperäisen reseptin voi kurkata TÄÄLTÄ.
POHJA
2 ¼ dl vehnäjauhoja
1 ½ dl ruisjauhoja
¾ tl leivinjauhetta
150 g margariinia
4 ½ rkl ruokakermaa
TÄYTE
1 pieni sipuli
1 pieni paprika
12 kirsikkatomaattia
150 g ruohosipulituorejuustoa
¾ dl ruokakermaa
3 munaa
3 tl vehnäjauhoja
3 dl juustoraastetta (esim. emmental)
mustapippuria
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi yhteen margariinin kanssa. Lisää kerma.
Voitele muffinssipellin koloset ja painele taikina kolosten pohjille ja reunoille.
1 ½ dl ruisjauhoja
¾ tl leivinjauhetta
150 g margariinia
4 ½ rkl ruokakermaa
TÄYTE
1 pieni sipuli
1 pieni paprika
12 kirsikkatomaattia
150 g ruohosipulituorejuustoa
¾ dl ruokakermaa
3 munaa
3 tl vehnäjauhoja
3 dl juustoraastetta (esim. emmental)
mustapippuria
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi yhteen margariinin kanssa. Lisää kerma.
Voitele muffinssipellin koloset ja painele taikina kolosten pohjille ja reunoille.
Hienonna sipuli ja pilko paprika pieniksi kuutioiksi.
Kuullota kasviksia pannulla pienessä määrässä rasvaa tai vettä.
Viipaloi kirsikkatomaatit 3-4 osaan.
Sekoita tuorejuusto ja kerma. Saat ne keskenään parhaiten sekaisin lisäämällä kermaa pienissä erissä tuorejuustoon.
Lisää joukkoon kananmunat, jauhot, juustoraaste, pippuri, tomaatit ja sipuli-paprikaseos.
Lusikoi täyte muffinssipellin kuppeihin.
Voit täyttää taikinakupit reunaan saakka, sillä täyte ei kohoa uunissa.
Paista piirasia n. 10-15 minuuttia 225 asteessa uunin keskitasolla.
- Pia
Kuulostaa ja näyttää hyvältä, otan ohjeen talteen :D
VastaaPoistaKannattaa kokeilla! :)
Poista