Meiän mukulat

En oikein tiedä mistä aloittaa, kun on niin paljon juttuja. :)
Kai sitten tärkeimmästä. Lapsista <3


Eevi on nyt 1v 9kk. Eevi on ihana isosisko, viihdyttää pikkusiskoaan. Ihmeellistä miten näin pienillä voi olla niin valtavan ihana yhteys. Toivottavasti se vahvistuu ja säilyy pitkälle.
Eevi tykkää Nalle Puhista, kirjoista, piirtämisestä, maalaamisesta, askartelusta, kerhosta, kavereista, isovanhemmista ja pipareista. Ja tietty iskästä. Ihan iskän tyttö on!

Eevillä on kuvassa Me&I-vaatteet. Paita on viime syksyn mallistosta Cecilia Blankens zebra ribtee ja pupusukat. Housut on tämän kevään mallistosta. Nuo ovat siis polvihousut. Otin koon 98/104 kun 86/92 kokoiset alkavat olla turhan niukkoja. Isot ovat, mutta näitä voi helposti käyttää jo! Vyötäröllä on kiristysnauha, joten pysyvät ylhäällä ilman ongelmia. Näillä on valtavan pitkä käyttöikä. Mahtaako mennä vielä kesällä -13 jalkaan. Polvihousuina silloin! :) Materiaalina on ihana pehmeä frotee. Ihanat housut!


Anni on meidän puolivuotias pikkusisko. Anni tykkää isosiskosta, Legoista, kylvyistä, syömisestä ja kutittamisesta. Kuva on parin viikon takainen puolivuotiskuva.

Annilla on päällä Ralph Laurenin aivan ihana vihreä mekko. Alla on samaa kuosia olevat vaippahousut.

Pikkuiselle Annille iski viime lauantaina vesirokko! :/ Aika pahana tuli, vaikka aina sanotaankin, mitä pienempi lapsi, sen lievempi tauti. Ei tainnut nyt päteä meidän tapauksessa. Pää ja peppu täynnä vesikelloja, pari päivää kuumetta, ärtyisyyttä ja kitinää. No, kaipa se olisi pahempikin voinut olla..
Eeville ei ole vielä tullut näppylöitä, luulis niidenkin kohta ilmestyvän! Toivottavasti tulee hänelle vähän lievempänä, ettei revi itseään ihan rikki. Eeviä on tainnut vähän ahdistaa Annin kitinä ja näppylät naamassa. Haluiaisi koko ajan olla sylissä..
Alkaa onneksi jo vesikellot kuivumaan ja Annin olo helpottamaan. Onpahan tämäkin sairaus sitten takana.

Lasten kanssa käymme perhekerhossa, Annin kanssa vauvakerhossa ja Eevin kanssa kansalaisopistossa värikylvyssä. Kyläilemme paljon minun kavereiden tykönä, monella on saman ikäisiä lapsia.

Eevi tykkää ulkoilla. Olemme yleensä omalla pihalla tai lähellä olevassa puistossa. Molemmat tytöt tykkäävät vaunulenkeistä. Minä odottelen jo kovasti kevättä. Ulos lähtö ja pukeminen helpottuu huomattavasti..

 Sisällä Eevi tykkää askarrella, rakentaa legoilla, lukea, järjestää kahvikutsuja ja kokkailla omassa  keittiössään. Anni tykkää seurata Eevin touhuja lattialla, vielä hän ei pääse liikkeelle ja sotkemaan Eevin leikkejä. Saas nähdä mitä siitä sitten tulee.. :)

-Pia

Ei kommentteja

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun