Sosetehdas


Tänään tein Annille soseita pakastimeen. Eeville en paljoa tehnyt itse soseita. Ei vaan jaksanut tai ehtinyt (tai viitsinyt) tehdä.  Silloin sai vielä nukkuakkin, kun Eevi oli hyvä nukkuja syntymästä lähtien. Nyt heräillään öisin ja on kaksi lasta, ja silti on jotenkin enemmän aikaa ja viitsimistä tehdä kaikenlaista. Jännä juttu.
Tykkään näin viikonloppuisin kokkailla ja tehdä soseita, saa rauhassa touhuta keittiössä kun mies leikkii lasten kanssa.


Annin liharuuat olen tehnyt pääasiassa itse, purkista vain silloin tällöin. Pakastan soseet jääpalamuoteissa. Niistä on helppo sitten ottaa ja yhdistää mitä haluaa.. Tänään tein jauhelihaa (+ sipuli, tomaatti, viherpippuri, basilika), parsakaalia ja kesäkurpitsaa. Pakastimessa on jo valmiina broileria, bataattia ja porkkanaa.

Herkullisen näköistä, eikös vain.. :P


Eevi on vähän kipee. Näppylöitä on tullut jonkin verran, mutta ne ei vaivaa. Illalla oli vähän yli 38 astetta kuumetta, mutta ei aamulla enää. Aamulla oli vähän väsyneen oloinen, mutta nyt taas normaali vauhti päällä.


Eevillä on päällä Maxomorran vihreä-valkoinen mekko ja Me&I legginsit. Kuva jotenkin vääristä noitten leggareitten väriä, oikeasti on ihan pinkit. Ihan suosikkileggarit, samanlaiset on myös vaaleanpunaisena ja Annilla kans molemmat värit! Pysyneet hyvänä, vaikka käytetty TODELLA paljon. Varmaan vuoden verran mennyt sama koko. Kääntövara lahkeessa venyttää käyttöikää ihan älyttömästi!

- Pia

Ei kommentteja

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun