LastenhuoneLastenhuoneessa nukkuu tällä hetkellä Eevi. Annin pinnasänky on vielä meidän makuuhuoneessa. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa siirtää Anni Eevin kanssa samaan huoneeseen. Koska, sitä en tiedä.. :) Eilen innostuttiin miehen kanssa siirtelemään vähän Eevin huonekaluja. Huone näyttää paljon kivemmalta uudessa järjestyksessä! :)


Askartelin masking tapesta vaatekaapin oveen numerot! Perhostarrat löysin joskus sattumalta Honkkarista. Valokuvia olen kiinnittänyt kaapin päätyyn, yllätys, masking tapella. 


Lemppareita: miehen vanha sininen "matkalaukku" sai seurakseen uuden punaisen laukun, Vauvan vaaka -cd ja Muumi -kello.Ihana Muumi -tapetti!


 Lastenhuoneen katossa on miehen vanha lamppu. En ole ennen erityisemmin rakastanut tätä lamppua. Se oli entisessä asunnossamme eteisessä, eikä sieltä juuri näkynyt. Nyt tämä on lastenhuoneeseen aivan ihana! Tein Eeville masking tapesta tähtitaivaan auringon kaveriksi. Kuu puuttuu?


Eevin keittiö on serkkupojalta (nyt 14v.) saatu. Jääkaapin ovessa on siskon (nyt 7v.) tarroja. Tämä lähtee ilmojen lämmettyä leikkimökin leikkeihin ja sisälle ostetaan uusi keittiö tai hella. Hyvin on palvellut! :)

 Kävin tänään parturissa. Hiukset lyheni aika lailla ja olo keveni huomattavasti! :) Kun tulin kotiin, postilaatikossa oli kauneushoitolan 35 euron lahjakortti! Täytin tiistaina jonkun arvontalapun kun kävin kasvohoidossa. Ei tullut mieleenkään, että voittaisin! Kiva juttu! :)

Kivaa viikonloppua!

- Pia

2 kommenttia

 1. Moi. Ihanan näköistä. Mistä olet hommannut tuon muumitapetin?
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kiitos, lastenhuoneessa on jo aika eri näköistä.. Näistä kuvista on jo vuosi aikaa.. :)
   Muumi-tapetti on ihan paikallisesta rautakaupasta. Sanduddin valikoimaa, oli sellaisessa kansiossa missä muitakin Muumi-tapetteja. Tilausvalikoimassa oli..
   Tapetti on kyllä aivan ihana! :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun