Hennarin tilausta

 

Onpa tytöillä ollut muutamana päivänä hauskaa tepastella sisällä kengät jalassa, aurinkolasit ja hellehatut päässä. :)
Tilasin Hennesiltä tosiaan pääasiassa kenkiä.
Eevi sai kahdet tennarit ja yhdet ballerinat.
Annille otin nuo hopeiset tennarit, eikös ole hienot! :)
Edulliset perhosmekot, Annin aurinkolasit ja Annin hattu olivat myös tästä tilauksesta.

Voisin joku päivä tehdä erillisen postauksen tyttöjen kesäkengistä.
Meillä taitaakin olla kenkäasiat kunnossa ensi kesälle! :)

- Pia

4 kommenttia

 1. me käytiin eilen ihan hm:n livekaupas, neiti ei ole tainnut aikaisemmin ollakkaan ja aivan kiljaisi ja juoksi lastenvaatteiden luo ja selitti että tällaisia katottiin tietokoneella. Valitsi itse kruunupannan ja taikasauvan, en kyllä minä ostanut vaan mummu. Minä nappasin tytölle tyllihameen joka laitettiinkin jo tänään päiväkotiin. Myös aivan ihanan kisumekon mitä verkkokaupas ei ole ollut, aurinkolaseiksi napattiin ne mintunvihreät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin tänään Kappahlista valkkaamassa uudelle serkkutytölle lahjaksi ihania vaatteita. Eevi nappas yhdet housut ja sano, et nämä otetaan. Mä otin sen perusteella sitten loput. :) Mintunvihreät lasit olis ollut myös hienot, sellaisia ei tainnut nettikaupassa ollakaan..

   Poista
 2. Tilasin kans tytölle parit tennarit Henkkikselta tammikuussa. Muuten kesäkenkähankinnat ovat vielä ihan vaiheessa. Täytyy vielä vähän jäsennellä ajatuksia, kun tuntuu, että kaikkea tekisi mieli, mutta kaikkea ei kuitenkaan oikeasti tarvitse. Ihanat nuo hopeiset tennarit. Ne olivat meilläkin harkinnassa :) Pinkit ja Hello Kittyt sitten tyttö kuitenkin halusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on tosi päheet nuo hopeiset! :)
   Pinkit tilasin Annillekin kokeiluun, mutta lähetän ne takaisin. Viime kesästä on Eeviltä yhdet pinkit lenkkarit, niin Anni saa ne käyttöön.

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun