Joulupuu -keräys 2015


Joulupuu -keräyksen aika!
Joulupuu -keräyksessä kerätään joululahjoja vähävaraisemmille lapsille.
Mielestäni keräyksen ajatus on kiva ja mieltä lämmittää osallistua!
Joulupuusta haetaan lappu, jossa lukee lahjan saajan ikä ja sukupuoli ja sen mukaan voi sitten miettiä lahjaa.Meidän pikkukylällä kerätään tänään Joulupuu-paketit ja minäkin käyn meidän perheen puolesta
muutaman paketin viemässä keräykseen.
Meidän pikkupuusta oli kaikki kortit viety, wau!
Itse otin vain yhden kortin, mutta lahjoja on viisi, joten muutama ylimääräinenkin.

Raumalla ainakin keräys on auki joka päivä tämän viikon ajan Prismassa.
Ota selvää sinua lähin keräyspiste ja käy viemässä pieni paketti ilahduttamaan lasta!


Meidän paketeista löytyy Legoja, peli, maissipalikoita, pienelle prinsessalle suloista vaatetta ja leffaliput.
Vaatepakettiin tilaamani paita on vielä matkalla, toivottavasti tulee tänään.
Mutta jos ei, vien tämän paketin sitten Rauman keräykseen. :)


Joulumieltä! <3

- Pia

4 kommenttia

 1. Ihanan näköiset paketit! Mä olen kans yleensä osallistunut ja meillä onkin keräys ollut joka vuosi läheisessä kauppakeskuksessa :)

  Mä oon kohtalaisen tunteellinen ja mut saa helposti auttamaan etenkin, jos kyse on lapsista. Yhtenä jouluna alkoi vähän mietityttämään joulukeräykset, kun tuttavaperhe sai jouluruokia varten lahjakortin kauppaan jonkin hyväntekeväisyyden kautta. Kyseisessä perheessä varmaan käytössä oleva rahamäärä on pieni, sillä äiti hoitaa pieniä lapsia kotona. Kyseinen perhe asuu kuitenkin vastavalmistuneessa omakotitalossa, auto on kohtalaisen uutta mallia, kaikilla lapsilla upouudet merkkihaalarit ja ulkovaatteet, perhe tekee vuosittain ulkomaanmatkan ja muutenkin tuntuu, ettei rahasta ole tiukkaa. Kyseisenä jouluna lapset saivat lahjaksi ipadit ja kasan leluja. Sen verran hyvin tunnen perheen, ettei kyse ole siitä, että olisivat velkaantuneet tms. Tuntui jotenkin oudolta ja mieleen hiipi väistämättä ajatus siitä, että ehkä olisi perheitä, joilla olisi suurempi tarve kyseiselle lahjakortille. Jos lahjakortteja on jaettavaksi tietty määrä, voisi vaikka todella huonosti toimeentuleva perhe saada niitä kaksi. Sen jälkeen olenkin itse osallistunut vain noihin lahjakeräyksiin (meillä päin kerätään esimerkiksi läheisyydessä olevalle lastenkodille lahjoja) ja jättänyt rahakeräykset väliin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon näitä tapauksia myös jostain Äityli-keskusteluista lukenut. Mun mielestä kyllä todella kurjaa, että otetaan tuollainen lahjakortti sitten vastaan. :( Jakajatahon on varmasti vaikeaa selvittää, kuka oikeasti näitä apuja eniten tarvitsisi!

   Poista
 2. Minulla on läheinen tuttavaperhe jolla on rahallisesti ollut nyt monen joulun ajan tiukkaa, on ollut hometaloa, eroa ja tälle joululle perheen äiti on sairaalassa eivätkä saa edes toimeentulotukea joten sairaalamaksut ja pitkät ajomatkat sairaalaan syövät reilusti joulukassaa. Heidän yksi lapsista on kummilapseni jolle luonnollisesti annan joka joulu lahjapaketin mutta yleensä lahjon myös muutoinkin, tälle joululle ajattelin kerätä pientä ruokapakettia tms. Erityisesti mieltäni lämmittää auttaa läheisiä joilla on tiukkaa mutta olemme myös Pinjan kanssa useana jouluna vieneet vanhoja leluja patakeräykseen niin, että Pinja on itse valinnut muutamat lelut joulupataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, on siinä yhdelle perheelle annettu vastoinkäymisiä. :/
   Ihanaa, että autat! <3

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun