POMPdeLUX ss14 sovitusta

No tulipas se Pompin paketti vihdoin perille!
Reilu pari viikkoa meni toimituksessa,
mun kutsuilla olleista ainakin osa oli saanut pakettinsa jo melkein viikkoa aikaisemmin.
Paketista puuttui emännänlahjaksi luvattu iso kassi, mutta sekin taitaa olla jo matkalla.

Palautukseen lähtee joitain tuotteita ja uuden tilauksen tein jo tilalle.
En uskalla odottaa vaihtoa, ettei sitten jää "ei-oota" käteen.



Bucharest mekot on tosi kauniit rosen värisenä!
Eevin mekko on kokoa 116 ja Annin mekko on kokoa 98.
Tytöt ovat n.110cm ja 98cm pitkiä.

Uuteen tilaukseen laitoin pienten puolen Bucharest mekon harmaana, 
sitä ajattelin käyttää myös Eevillä toppina.

Adi leggareita ja sukkia tuli molemmille tytöille rosena ja harmaana.
Ne on oikein ihanan tuntuista materiaalia, toivottavasti kestävät käyttöä ja pesua!


Harmaa Derby paita on tosi kaunis pitsihihoineen.
Paita on kokoa 116 ja koko on oikein sopiva.

Bolton Leggingsit otin koossa 110.
Ne istuivat oikein hyvin Eevin jalkaan, mutta lahje on liian lyhyt.
Nämä lähtevät palautukseen ja tilalle tilasin koon 116.

Greenville leggingsit tuli myös koossa 110.
Ne ovat vyötäröltä/pepusta liian piukat ja niistäkin tilasin koon 116, toivottavasti ovat sopivat!




Jameston fleecet rosen värisenä otin molemmille.
Eevin fleece on kokoa 116 ja Annin on kokoa 98 ja koot ovat oikein hyvät!
Nämä tulee varmasti kovaan käyttöön kun ilmat vähän lämpenevät!

Tilasin fleecejen kanssa käytettäväksi Alba pipot, mutta sävy on aivan eri ja ne lähtee palautukseen.
Koko L on Eevin päähän mielestäni liian nafti.

Ekassa kuvassa näkyy paremmin Annin Greenville farkkuleggarit.
Koko on 98 ja ne ovat Annille oikein sopivat.
Leggarit on napakkaa ja paksuhkoa denimiä, ei mitään "lirua".



Ulkohousut otin Eeville koossa 110/116 ja ne ovat aivan valtavat.
Polvien vahvistukset on polven alapuolella, eikä lahjetta saa kunnolla kiristettyä, jotta pysyisi ylhäällä.
Palautukseen lähtevät siis nämä.

 - Pia

20 kommenttia

  1. Ihania vaatteita kerrakseen, voisin meille kotiuttaa nuo kaikki :D

    VastaaPoista
  2. Mä ehkä vähän petyin tähän pomp mallistoon, ei polvisukkia, eikä pellavahousuja, toi pitsipaita jäi ostamatta kun en tykkää siitä taskusta siinä. Myös legginsit jäi ostamatta kun ei ollut kivoja. Kyllä mä silti sain 160e upotettua yhden neidin vaatteisiin... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vähän sama juttu viime syksynä. En oikee muka tykännyt mallistosta muka. No aika monta tilausta silti lähti ja puolet mallistosta löytyy tyttöjen kaapista! =D
      Mä tykkäsin leggareista, nuo roset on tosi kiva. Ne pitsileggarit olis ollut tosi kauniit myös. :)

      Poista
    2. Ne sukkistyyppiset pallolliset oli mun mielestä ihan kaameeta materiaalia, sormet jäi kiinni. Jään odottamaan syksyn mallistoa... =) peruspaitoja saatan tilata, mut muuten varmaan jää. Viime kevät oli niin ihana alusta loppuun et siks tää varmaan jäi valjuks =)

      Poista
    3. Mä tykkään noista sukkiksista oikein kovasti (jos tuota Adia siis tarkoitat)! :)
      Cowrat olisi myös ollut nätit!
      Viime kevään mallistokin oli kyllä ihana! :)

      Poista
  3. Ihanan sävyinen läjä. Meillekkin tuli oikeassa pussissa kaksinumero liian iso takki pojalla, mutta onneksi edustaja hoiti asian. En olisi tohtunut reklamointia ja vaihtoa odotella, mutta ihania vaatteeita kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunaista ja harmaata, toimii aina ja menee hyvin yhteen jo olemassa olevien vaatteiden kanssa. :)

      Mä laitoin nyt uuden tilauksen suoraan menemään, tulee sitten joskus perillekin! Mä sain myös omalta edustajalta hyvää palvelua, enpä mä kyllä mitään muuta häneltä odottaisikaan. ;)

      Poista
  4. Ihania juttuja! Meille tuli paljon samoja, ja jotenkin näidenkin kuvien perusteella suosikiksi muodostui nuo mitä Annilla on tuossa ekassa kuvassa eli Bucharest mekko (rose) ja nuo farkkuleggarit. Hieman ehkä yllättäen :) Softshell takkiin olin myös tosi tyytyväinen, ja ne pienten ulkohousut ei ollut noin jättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuo Annin jutut onkin tosi ihania! :)
      Tuo pienten Bucharest on todella suloinen ja materiaali on ihana, toki tykkään myös tuosta Eevin mekosta.
      Farkkuleggarit tulee varmasti kovaan käyttöön, toivottavasti se 116 koko on Eeville sopiva!

      Poista
  5. Ihania on! Varsinkin tuo Bucharest-mekko <3 Meille on tulossa tytöille samat - mukava nähdä miltä ne näyttää päällä :) Meidän paketti on nyt postissa odottamassa, että illalla pääsen hakemaan... onkin ollut tolkuttoman pitkä aika tuota odottaa, 20.2. tilasin. Olipas muuten aika jännä tuo peruspaidan pääntie, meillekin on sellaiset (rosena myös) tulossa, saapa nähdä pidetäänkö vai pistänkö takaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paidassa en tykännyt niinkään tuosta rosen väristä, tuo pääntie olisi varmaan mennyt. Mutta pääntie on ennen on ollut tosi paljon kauniimpi (paitsi ei viime syksynä) =D. Harmaan paidan tilasin kuitenkin Eeville pienemmässä koossa, sille kun on tarvetta.
      Ja pitkät on toimitukset, senpä takia teinkin uuden tilauksen heti. :)

      Poista
  6. Moikka! Onko Bolton leggareissa vyotäröllä säätö ja sama lahkeen pituus kuin Greenville:ssä? Meilläkin kävi pyörähtämässä nuo farkkulegginsit. Lahkeen pituus oli 108 cm typylle hyvä, mutta reisistä pikkasen puristi ja vaihtoon olisi mennyt kuitenkin kun olivat rikki. Ajattelin kanssa vaihtaa kokoon 116, mutta tytölle jo 110 housujen vyötärö oli pikkasen reilu, onneksi niissä on säätömahdollisuus. Onko nuo boltonit venyvämpää kangasta kuin Greenvillet?

    Oliko sulla kaikki vaatteet priimaa? Itselleni tuli 6 reklamoitavaa vaatetta. Pikkasen laitto miettimään, että onko laatu todellakin mennyt näin huonoksi vai oliko vain huonoa tuuria. Oon kuitenkin ostanut Pompia vuosia ja aina ennen ollut sitä mitä pitääkin.

    -P-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmissa on nappisäätö vyötäröllä! :)
      Greenvillen lahje on hieman pidempi, noin 2cm. Eeville olisi Greenvillen lahkeenmitta riittänyt, mutta oli vyötäröltä ja pepusta liian piukat. Boltonit istuivat muuten Eeville oikein hyvin, mutta lahje on liian lyhyt. :)
      Boltonin kangas ei ole superjoustavaa, mutta Boltoneissa on haaroissa se erillinen joustokaistale.

      Mulla ei ollut yhtään reklamoitavaa tuotetta. Edellisillä kausilla niitä on kyllä ollut useampikin.
      Tosi paljon olen kyllä kuullut, että on ollut virheellistä tuotetta. Toivottavasti kaikki vaan reklamoi kaikki virheet, jospa Pompilla tsempattais vähän taas seuraaviin kausiin.. :)

      Poista
  7. Kivalta näyttää teidän tilaus! Ja kiitos sovituskuvista ja koko- ym. infoista.

    Meille tuli kans nuo kuorihousut grey 110-116, mutta niissä on pieni valmistusvika/värivirhe ja pitäisi vaihtaa ne virheettömiin. Mutta en kans uskalla oikein odottaa vaihtoprosessia, kun se taatusti kestää ja sitten jää käteen tyhjää, kun nytkin jo yhtä kokoa pienemmät ja isommat on loppuunmyyty. Ja en viitsi tehdä noin, että laittaisin vain uudet pökät tilaukseen heti, koska en halua maksaa postareita vain vaihtamisen ilosta (mitään muuta uutta tilattavaa ei ole). Ellei sitten Pomp hyvitä turhia postareita tai anna alennusta viallisista. Vastausta sieltä odotellessa... Vastaaminen s-posteihin tuntuu nyt kestävän.

    Mun mielestä tuo housukoko 110-116 oli muuten yllättävän lyhyt. Varmaan sinänsä vastaa ihan kokoaan (tai ainakin 110 cm), mutta kun vertasin meillä oleviin Racoonin vk-housuihin koko 110, niin olivat aivan samanpituiset. Olin odottanut hiukan enemmän pituutta.

    Mites teillä muuten tuon pehmofleecetakin helma käyttäytyy? Kun kuvassakin näyttäisi, että Eevin takissa olisi sellainen suorempi, laskeutuvampi helma ja Annilla taas pussittavaksi jäävä helma. Meille tytölle tuli 116 koko ja siinä on kireämpi se kanttaus ja takin alareuna menee laskoksille kanttauksen alle, joten helma pussittaa ja jää ylemmäs. Pienemmällä tytöllä on edellisen kauden vastaava fleece ja siinä helmakanttaus ei ole "kiristetty" vaan helma laskeutuu ihan "suorana" alas. Ymmärsitköhän mitä tarkoitin :D Itse tykkäisin enemmän, että olisi sellainen suora, niin takki laskeutuisi alemmas. Mietin vaan, että onko tuo kireämpi helmakanttaus valmistusvika osassa takkeja, kun Eevin samankokoinen takki näyttäisi laskeutuvan melko suorana alas. Voisitko mitata teidän takin helman kanttauksen leveyden edestäpäin? Meillä noin 27,5 cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun edustaja lupasi mulle kysellä ilmaisia posteja tuohon tilaukseen, kun siellä Tanskassa näyttä olevan vähän pakka sekaisin! Toivottavasti saat vastauksen pian! :)

      Mä lisäsin postaukseen yhden kuvan noista meidän fleecetakeista. Ei tuo kyllä mitenkään pussita, aika suora helma on.
      Helman leveys edestä meidän takissa on 33,5cm. :O

      Poista
  8. Kiitti tosi paljon tiedosta tuon takin helman suhteen! Siinähän on hurja ero. Jos ajattelee karkeasti tuo helman leveys x 2= ympärysmitta, niin ympärysmitassa on saman koon (ja värin) takeissa eroa 12 cm!! Kuvastakin jo näkee, että teidän takki on käytännössä suorahelmainen, kun taas meillä helma selvästi kapenee tulppaanimaisesti alaspäin. Tyttö on normaalipainoinen ja -kokoinen. Ei ihme, että valitti helman kanttauksen olevan sen verran tiukka, että helma on ikäänkuin nostettava ylemmäs vyötärölle, ettei purista lantion kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään! :)
      On tosiaan iso ero kyllä, varmaan puristaakin! Ja noita tuotekuvia kun katsoin vielä, niin kyllä se teidän taitaa virheellinen olla. :/ Aika suoralta näyttää kuvissa helma.

      Poista
  9. Tosi kivat vaatteet tilasit! Maltankohan mäkään laittaa vaihdolla, kun muutama juttu olis menossa vaihtoon isompaan kokoon. Meinasin eka ottaa noi ulkohousut mutta sovittelin niitä Minealle ja totesin niitten olevan niin leveät että koko tyttö menis yhteen lahkeeseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun esittelijällä oli tuosta isojen puolen housusta se isoin koko näytekappaleena, joten siitä ei oikein saanut mitään käsitystä kokoasiaan. Eikä kyllä tullut mieleenkään, että olisin Eeville tuota 98/104 edes kokeillut. Tuskin sekään 110cm olisi hyvä ollut, enpä tiedä.. :)
      Kivoja juttuja tosiaan meille tuli ja osa on jo ehtinyt käyttöönkin! :)

      Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun