Pikakurkistus POMPdeLUX -pakettiinPompDeLuxin paketti tuli tänään suoraan kotiovelle
ja hyvältä näyttää!
Harmaata ja violettia on värikartassa tällä kertaa!
Kuvaillaan ja sovitellaan paremmin kunhan ehditään! :)

- Pia

8 kommenttia

 1. Oi mitä ihania juttuja! Minun pakettini ei ole vieläkään tullut, kohta omista kutsuistani on kulunut sen kaksi viikkoa joten toimitusaika on kyllä aika pitkähkö. :)
  P.S Taitaa olla muuten eka kommenttini blogiisi vaikka olen tätä seuraillutkin jo jonkin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni 10 päivää toimitukseen, mun mielestä ihan kohtuullinen aika. Olisi vissiin tullut nopeamminkin, mutta "Norah Little dress" oli käsittääkseni varastosta vähissä ja sitä odoteltiin muutama päivä..
   Kiva kun kommentoit ja luet blogiani! :)

   Poista
  2. Minunkin paketissani on nyt kestänyt varmaan sen 10 arkipäivää, sain pakettiin jo jokunen päivä sitten seurantatunnuksen mutta tunnuksella ei näy vielä mitään. Jospa se ensi viikolla jo tulisi. :)

   Poista
  3. Mulle tuli tiistaina se tunnus, mutta ei sillä mitään ole näkynyt missään vaiheessa! :) Olisko et ei näytä mitään kun ulkomaille lähetetään..? Jos näyttää paremmin vaan noita Tanskan sisäisen postin juttuja?? En tiä.

   Poista
 2. Tosi kivoja juttuja & kauniitä sävyjä! Voi minunkin pakettini pitäisi saapua tänään, en vaan ole kotona! En edes enää muista mitä kaikkea tilasin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aina tykänny violetista Eevillä, sopii tuollaiselle vaalealle iholle hyvin! :) Ja nuo harmaat on ihania! Ja helppo yhdistellä kaiken kanssa.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää teidän paketti. Minä aloin heti odottamaan, että tuleekohan meille kun tilauksen tein 28 päivä ja 4.9 tuli ilmoitus paketin lähdöstä. Ja tunti sitten ovikello soi ja melkein juoksin hämmentyneen lähettipojan syliin =) Nyt täällä pyörähtelee pieni prinsessa tylliunelmassaan ja kruunu päässä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne lähettipojat vaan ihania on kun meille kantaa kaikkia ihanuuksia! :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun