Cupcaken ihanuusKauaa ei tarvinnut tätä väsynyttä murua nukutella.

Tämä ihana Cupcaken haalari oli käytössä jo viime keväänä. Haalari on kokoa 80.
Oli keväällä vielä melkoisen suuri, mutta ei haitannut kun Anni ei itse vielä juurikaan liikkunut silloin. Nyt on aivan sopivan kokoinen. Anni on nyt 78cm pitkä!
Haalaria on käytetty ainoastaan kylä-, kauppa-, ja vaunureissuilla.
Näin ihanaa vaaleutta en ole uskaltanut hiekkikselle päästää! :)

- Pia

9 kommenttia

 1. Tuo haalari kyllä sopii teidän söpöläiselle hienosti. Väri on kyllä arka, mutta tuo kangas ei taida olla niin huokoinen kuin monen muun merkin haalarissa. Itse täällä juuri enttententtaan, että pesisinkö tytön välikausihaalarin jo nyt ekaa kertaa, kun kuratahrat ovat imeytyneet kankaaseen sen verran syvälle, etteivät hellävaraisesti lähde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyllä hyvän tuntuinen kangas. Ei varmaan ihan helposti jäisikään kura kiinni.. Meillä on muita vaatteita pihaleikkeihin, niin halusin pitää tuon parempana pukuna! :)

   Poista
 2. Todella ihanuus kyllä! Niin kuin väsynyt neitikin!

  VastaaPoista
 3. Niin ihana! Meillä on tuo sama takkina.

  VastaaPoista
 4. Mä oon niin metsästäny tätä haalaria! Mulle voi myydä jos ens kevääksi lähtee myyntiin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lähtee juu tämän syksyn jälkeen kiertoon! Yksi kerhokaveri jo alustavasti tämän varasi, mutta lupaan pitää sut mielessä jos hän ei haluakkaan ostaa tätä! :)

   Poista
  2. Kiitos:) monet varmasti mielelään tämän haalarin haluaa;) muistan, kun oli vaan Sisu, kun katselin tyttöjä joilla oli tuo, että sitten, kun mullakin on tyttö niin sille tulee tuo haalari!:D

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun