Tiitiäinen & Tyllerö - Second hand, helppoa kirppistelyä

Pääsin testaamaan Tiitiäisen & Tyllerön Second hand -palvelua.
Tiitiäinen & Tyllerö on muutama viikko sitten avattu lasten lifestyle ja second hand -putiikki Porissa ja verkossa. Putiikin avajaisista ja verkkokaupasta kirjoittelinkin jo TÄÄLLÄ.

Tiitiäisen & Tyllerön second hand -palvelut on ainakin minulle aivan uuden tyyppinen tapa myydä lasten pieniä vaatteita. Aivan älyttömän kätevä ja helppo tapa!

Tiitiäinen & Tyllerö Secon hand Pori Isokarhu

Tiitiäisen & Tyllerön Second hand myyjän näkökulmasta:
Second hand myyntiin on valittavana kolme erilaista pakettia: helppo, helpompi ja helpoin.
Tiitiäisen & Tyllerön tytöt tarjosivat minulle testiin "helpompi" -palvelua.
Helpompi palvelu on nimensä veroisesti kyllä melkoisen paljon helpompaa, kuin normaali loosikirppismyynti. Minun tehtävänäni oli hinnoitella tuotteet ja toimittaa vaatteet liikkeeseen ja Tiitiäinen & Tyllerö hoitaa loput. Ei jokapäiväistä pöydän siivoamista, mihin minulla ei juuri nyt todellakaan olisi ollut aikaa.

Hinnoittelu tapahtuu netissä ja siitä selviää ilman kynää, paperia, saksia, teippiä, nuppineuloja. Avasin sivun kännykältäni, istuin vaatekasan kanssa sohvalle ja aloin naputtelemaan puhelimelle tuotekuvauksia ja hintoja. Tietojen jälkeen painetaan "Tallenna" ja vaate sujautetaan kassiin ja siinäpä se. Hinnoittelu oli kerrankin oikein sujuvaa, mukavaa ja helppoa, ja mikä parasta, todella nopeaa!

Tuotteita saa viedä kerrallaan 50kpl myyntiin ja sitä mukaan, kun tuotteita myydään, voi viedä lisäyksiä. 5€ hintaan voi ostaa myös täydennyspalvelun, jolloin voi viedä reilummin vaatetta ja niitä lisäillään myyntiin Tiitiäisen & Tyllerön puolesta.

Tuotteiden myyntiä pystyy seuraamaan netistä. Sinne tulee reaaliajassa tieto myydyistä tuotteista ja mitä tuotteita on vielä myymättä. Verkkosivujen kautta pystyin myös laittamaan tuotteilleni alennusprosentin myyntiajan loppupäiville. Meidän tuotteet löytyy loppuviikkoon saakka siis -25% hintaan, käykääpä kurkkaamassa Tiitiäisen & Tyllerön second hand -tarjonta Kauppakeskus Isokarhussa! ;)

Tiitiäinen & Tyllerö Secon hand Pori Isokarhu

Tiitiäinen & Tyllerö Second hand ostajan näkökulmasta:
Kaikki Second hand -tuotteet on jaettu myymälässä koon mukaan. Ne ovat omissa kokoluokissaan siististi henkareissa, joten omat lempparit on helppo löytää, joten myös ostosten tekeminen on helppoa! Tiitiäisen & Tyllerön henkilökunta tietenkin huolehtii myymälänsä siisteydestä, joten tuotteet ovat aina kauniisti ja siististi esillä.

Tiitiäinen & Tyllerö Secon hand Pori Isokarhu

Tiitiäinen & Tyllerö tarjoaa blogini lukijoille täydennyspalvelun ilmaiseksi. Täydennyspalvelun arvo on 5€/viikko. Saat edun käyttöösi kun varaat Second hand -palvelun ennen sunnuntaita 12.3.

*second hand paikka saatu yhteistyön merkeissä Tiitiäiseltä & Tylleröltä

- Pia

1 kommentti

  1. Kuulostaapa kivalta vaihtoehdolta perinteiseen kirppariin verrattuna. Itse en myöskään ehdi loosia käydä siivoamassa päivittäin.

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun