Mustikkaraakakakku

Tein PompDeLux -kutsuille mustikkaraakakakkua ja itse ainakin tykkäsin tästä kovasti!
Tässä ohjetta! :)


POHJA
1dl pekaanipähkinöitä
reilu 1dl taateleita
2-3rkl raakakaakaojauhetta
1rkl sulaa kookosöljyä
ripaus suolaa

Mittaa aineet blenderiin ja surauta massaksi.
Meillä ei ole blenderiä, itse käytin sauvasekoitinta.
Ennen sauvasekoitinta kannattaa pähkinöitä vähän pieniä veitsellä.
Pohjan ei tarvitse olla tasainen, pienet sattumat sopii tähän oikein hyvin.

TÄYTE
3dl cashewpähkinöitä
2 sitruunan mehu
1tl vaniljajauhetta
1dl sulaa kookosöljyä
½dl-1dl hunajaa
3dl mustikoita (tai muita marjoja)

Mittaa aineet blenderiin ja surauta massaksi.
Ja taas sauvasekoitinta käyttäville: kannattaa pieniä pähkinät.
Käytin itse pakastettuja mustikoita, jotka sulatin ja valuttelin suurimmat nesteet pois.

Kakku pakastetaan ja se kannattaa tarjotakin suoraan pakastimesta, on parhaimmillaan jäisenä! :)


- Pia

2 kommenttia

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun