Pakastin suli! OSA 2!!


Voihan voimasana sentään! :/ 
Meillä on iso arkkupakastin varastossa ja jostain kumman syystä oli johto irronnut seinästä! Outo juttu, koska pistoke on sen verran ylhäällä, että luulis ettei siihen vahingossa osuisi, mutta näin.
Tällä kertaa siellä ei ollut VIELÄ kuin VAIN muutama kilo mansikkaa ja pari litraa mustikkaa. Harmittaa silti.

Viime vuonna kävi sama juttu, mutta loppusyksystä. Silloin oli muuton jäljiltä pakastin väliaikaisesti sellaisen katkaisijalla varustetun jatkojohdon päässä ja se oli napsahtanut vahingossa pois päältä. Silloin pakastin oli puolillaan mansikkaa, mustikkaa, omenaa, omenahilloa, kesäkurpitsaa ja punaherukkaa. Harmitti ja harmittaa. Huoh. :/Marjat olivat vielä keskeltä jäisiä, joten ei vielä pois heitetty, mutta ei niitä enää voi pakastaakkaan. Eli eilen syötiin marjoja ja tänään jatketaan urakkaa tyttöjen kanssa. Tai Eevin kanssa, Annille ei olla vielä "tuoretta" mansikkaa annettu, eikä oikein mustikasta kauheasti välitä.

Iskä lähti juhlimaan ystävänsä polttareita! Tulevan rouvan polttarit jäivät nyt minulta väliin, kun ei saatu lapsenvahtia täksi päiväksi. Mutta onneksi ensi viikonloppuna on jo häät, niin pääsen minäkin juhlimaan! :)

- Pia

2 kommenttia

 1. Heippa! Onko tullut mieleen, että hillosokerilla voisi keittää hilloja sulaneista marjoista? Niin teki mun sisko kun niillä suli pakastimellinen. Jos ei ole tullut mieleen, niin tässä vinkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa noita marjoja oli sen verran vähän, etten viitsinyt alkaa hillon keittoon. Saatiin onneksi suurin osa syötyä!
   Viime vuonna marjat olivat jo aivan lämpimiä, omenat tummuneita. Oli siis ilmeisesti ollut jo jonkin aikaa pois päältä. Eipä siis uskallettu enää alkaa tekemään niistä mitään. :(

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun