PompDeLux alestaTilasin tytöille aika paljon nyt samisteluvaatteita. Eeville tilasin kokoa 92 ja Annille kokoa 80. Mielestäni vaatteet vastaavat hyvin kokoaan. Annille koko 80 on tosi reilu, mutta käytettävissä. Eli nämä menee Annilla varmasti pitkään. Eeville koossa 92 on vielä hieman kasvuvaraa (oli kuukausi sitten neuvolassa mitattuna 94cm pitkä).
Ylimmässä kuvassa ihanan pehmeät  ja lämpimät Anna Little Anorakit. Nämä(kin) pääsi heti tänään käyttöön, Suomen kesä kun on tälläinen viileä! :)

Molemmat tytöt saivat nämä ruskeat Isabel Little topit.
Kangas on ihanan kevyttä ja istuu molemmille tosi hyvin!


Miriam Little Dress. Eeville tumma harmaa ja Annille dusty rosen värinen.
Annilla ei oikein voi tällä hetkellä mekkoja pitää, ovat tiellä kontatessa. Hermot menee heti jos mekko jää polven alle! Mutta äkkiäkös hän tuosta kävelemään lähtee, käytetään sitten taas enemmän mekkoja! Tämäkin mekko menee kokonsa ja mallinsa puolesta Annille tosi pitkään!


Tällainen Kirsten Little Cardigan Eevillä oli jo ruskean värisenä.
Nyt tilasin myös Annille ruskean ja molemmille värin Sand.


Leggareita kolme pakettia. Vähän paksumpaa kangasta, ei ihan hellesään vaatteita.
Näiden lisäksi paketissa oli pari pakettia sukkia ja muutama vaate lahjaksi pienelle pojalle, näistä ei sen enempää.. ;)

- Pia

2 kommenttia

  1. Oi miten paljon ihanuuksia! Meillä on aika samoja juttuja. Tuo ruskea väri on kaunis! Sitä ei kaapista vielä löydy. Mä ostin tuollaisen samantapaisen fleecen talven alesta ja se on edelleen jemmassa ensi syksyksi & talveksi. Ihanan pehmoinen & pörröinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo anorakit ovat todella ihanat! Olen ehkä salaa vähän tyytyväinen, että on näin kylmä ilma, on saanut käyttää noita jo takin sijaan! :)

      Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun