Ihmeellinen mitoitus


Ostin Prisman alennusmyynnistä Eeville Mauri Kunnaksen yökkärin. Koko oli 98, ajattelin että yökkäri saakin olla reilun kokoinen (Eevi käyttää nyt siis kokoa 92). Yleensä meillä jää vaatteet pituuden puolesta pieneksi, mutta tällä kertaa leveydestä. Meidän laiheliinille siis liian kapea!


 Otin vertailun vuoksi kuvan. Alimmaisena Tutta -yökkäripaita, kokoa 100cm. Keskellä tämä Mauri Kunnas -yökkäripaita, koko 98cm. Päällimmäisenä Lindexin yökkäripaita kokoa 74cm. Erikoista, että 74cm ja 98cm paita ovat yhtä leveitä! 


Harmi, tämä on niin kivan värinen! Ei montaa kertaa tarvinnut päälle laittaa.. :/

Eilen olin tosiaan Me&I -kutsuilla ja taas tuli jotain tilattua. Kahdet housut otin tällä kertaa, yhdet itselle ja yhdet Eeville!

Tutista luopuminen sujui meillä melko hyvin. Eevi kysyy välillä nukkumaan mentäessä tuttia, mutta tyytyy vastaukseen "ei ole", ei sen enempää kysele eikä itke tutin perään. Tuli vähän sellainen olo, että olisi tämän tuttivieroituksen voinut aikaisemminkin toteuttaa, kun näin helposti meni. Mutta ehkä hyvä näin, taisi Eevi itsekin olla valmis luopumaan siitä.

Nyt hinnoittelemaan kirppiskamaa!

- Pia

Ei kommentteja

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun