Tervetuloa takaisin blogiini!

Moikka kaikille piiiiitkästä aikaa täällä blogin puolella!
I'M BACK!

Kirjoittelin Jotain tekemistä -blogia aktiivisesti kuusi vuotta. Blogin päivittäminen jäi kuitenkin kokonaan kiireiden keskellä reilu vuosi sitten. Olen kaipaillut blogia ja bloggaamista ja päätin nyt ainakin tämän kevään ajan kirjoitella tänne jälleen. Luulen, että bloggaaminen vie taas mennessään ja olen nyt jo aika innoissani!

Meidän lapset ovat kasvaneet jo koululaisiksi ja he eivät enää tule olemaan tässä blogissa niin suuressa roolissa, mitä olivat joskus pienempinä. Vaikka tietysti tytöt tähän tulevaan aiheeseenkin paljon liittyvät. Blogin aiheena jatkossa siis asia, mikä minun aikaani paljon tällä hetkellä vie, POMPdeLUX ja kakkostyöni POMPdeLUX-edustajana! POMPdeLUX aiheena tässä blogissa ei sinänsä ole ollenkaan uusi, mutta tämän kevään ajan keskityn siihen nyt pääosin ja tuon vähän pienyrittäjän näkökulmaa mukaan. Vanhoista postauksista löytyy POMPdeLUX -teemaa vaikka kuinka paljon, yli 200 POMPdeLUX -aiheista postausta! Blogin vanhat postaukset ovat myös luettavissa, jos haluat käydä lueskelemassa!

Blogin nimen kanssa painin pitkään. Olisin sen ehkä halunnut nyt vaihtaa, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että en halua. Blogiin tulee yllättävän paljon liikennettä edelleen, vaikka en ole tänne mitään päivittänyt vuoteen. Jos olisin vaihtanut nimeä ja osoitetta, kaikki vanhat linkit ja esim.Pinterest -pinnaukset olisivat vanhentuneet. Joten tällä mennään nyt! :)

Tulen tämän kevään aikana kirjoittelemaan tänne Jotain tekemistä -blogiin muun muassa siitä, miksi lähdin mukaan POMPdeLUX-edustajaksi ja millaiseksi olen työn kokenut, yrittäjyydestä, uudesta POMPdeLUX ss19 -kaudesta, uusista tuotteista, materiaaleista, kauden uusista jutuista, kutsuista ja kampanjoista. Saattaa ollaa silkkaa hulluutta yrittää pyörittää aktiivisesti Facebook -sivua, uutiskirjettä, paria Instagram-tiliä JA blogia kahden työn rinnalla. Mutta somehommista nautin kovasti, joten hyvä tästä  tulee!

Kaikki palaute on enemmän kuin tervetullutta! Mitä sinä haluaisit tästä blogista lukea?
Mietin aiheita ennen kuin päätin, että haluan blogin herätellä henkiin. Sain paperille heti noin kolmisenkymmentä postausideaa.. Joten eiköhän tästä juttua riitä. Olisi kiva kuulla ideoita ja verrata niitä omiin muistiinpanoihin ja tietysti tehdä tarvittavat lisäykset listalle.
Voit kommentoida tänne blogiin tai POMPdeLUX Rauma Facebook -sivuille TÄNNE. Päivitän uudet blogipostaukset aina myös tuonne Facebookiin, sinne on helppo kommentoida postaukseen liittyviä asioita tai sinne voit esittää kysymyksiä, jos sellaisia tulee mieleen. Kannattaa siis laittaa sivu seurantaa, niin saat tiedon uusista blogipäivityksistä!

Pia POMPdeLUX Rauma Jotain tekemistä blogi

Kuka blogin takana on?


Nimeni on Pia Alanen ja olen 34-vuotias kahden tytön äiti.
Tytöt ovat syntyneet vuonna 2010 ja 2011 eli ovat nyt pieniä koululaisia jo molemmat!

Olen koulutukseltani lähihoitaja ja ennen lapsia työskentelin vanhustyössä. Nykyään olen töissä mieheni yrityksessä ja pyörittelen mummojen sijaan papereita! Teen toimistohommia ja hoidan juoksevia asioita, yrittäjän vaimon homma on moninainen! Nautin maitokahvista, hitaista aamuista, kotoilusta, somettamisesta, listojen tekemisestä, kalenteriaskartelusta ja kaikesta kauniista. Vaatteet ja muoti ovat minulle suuri kiinnostuksen kohde, lastenmuodin lisäksi myös naistenmuoti ja oma tyyli.

POMPdeLUX-edustajana Rauman seudulla olen toiminut vuodesta 2016 eli kolme vuotta ja
kuusi POMPdeLUXin myyntikautta on nyt POMPdeLUX-edustajan hommia takana.
Omasta POMP-historiastani voit lukea enemmän seuraavista postauksista!

TERVETULOA MUKAAN!

terkuin,
Pia A.

Seuraa SoMessa ja tilaa uutiskirje!
POMPdeLUX Rauma Facebook
pompdelux_rauma_pia Instagram
Tilaa POMPdeLUX Rauma Uutiskirje täältä: http://eepurl.com/c9mw3D

4 kommenttia

  1. Kirppislöydöt ja muutkin kirppistelyyn liittyvät jutut kiinnostavat!

    VastaaPoista
  2. Pompdeluxiin liittyvät jutut kiinnostavat! Kiitos myös avustasi tilausasioissa 😘

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun