Phister and Philina uutuuksia


Voi mitä ihanuuksia oli ilmestynyt MiniQ:hun!
Meillä ei ole Phister and Philina -merkkiä koskaan ollut, minkälaisia kokemuksia teillä on?
Ylärivin mekot on pienten tyttöjen mallistosta, koot 74-92.
Alarivin hame ja mekko on isommille tytöille, koot 92-128.
Noita oikeanpuoleisia harkitsen meille, ihania!

- Pia

8 kommenttia

 1. Itse ihastuin muutama päivä sitten tohon oikeaan alakulman mekkoon, tosin hellemekkona varmaan, itse en osaisi alle tunkea paitaa tms.

  Kokoasiasta en osaa sanoa, tuntuu, että voisi olla pientä kokoa, ainakin vauvahaalari minkä tilasin merkiltä oli aika pikkuruinen kooksi 62.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu värikin olisi juuri passeli aurinkoiseen kesäpäivään! :)

   Poista
 2. Suloisia! Puolihameille olisi käyttöä... hmm.
  Meillä on tasan yksi paita ko. merkiltä, Onnilla tällä hetkellä käytössä, vaikuttaa oikein laadukkaalta, sellaista vähän paksumpaa trikoota. Värit pysyneet hyvinä, samoin paidan malli. Ehkä aavistus on nukkaantumisen alkua? Toivottavasti vain vainoharhaisuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanan suloisia. Meillä ei varmaan hametta tarvita, mutta mekkoja aina! :)

   Poista
 3. Mekot, varsinkin nuo puuvillaiset (viime kevään mallistosta) olivat aivan mahtavia ja eivät ole menneet pesuissa miksikään. Meillä oli tytöllä mekot viime keväänä kokoa 116 cm ja pituutta oli 105-107 cm. Toisaalta mekot menevät kyllä vieläkin (pituutta nyt 110 cm). P&P on yksi meidän suosikkimerkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on pysynyt hyvänä. Tollaisilla hihattomilla ja lyhythihaisilla mekoilla on kyllä pitkä käyttöikä! :)

   Poista
  2. Minulla on nyt 1,5 vuotias tyttö ja jokaisesta P&P mallistosta on jotakin ollut eli äkkiä laskettuna kolmesta mallistosta. Täksi kevääksi ajattelin tuota sinun kuvassa ylhäällä oikealla olevaa mekkoa. Kyseinen merkki on aina viehättänyt minua - siinä on jotain niin ihana tyttömäistä! Ja ihania värejä. Meillä käytössä hyvin kestäneet!! Ja koot pitävät mielestäni hyvin paikkansa.

   Poista
  3. On juu ihanan tyttömäiset värit ainakin näissä mitä tässä on, en ole menneisiin mallistoihin niin tutustunutkaan! :)
   Mä olen muutenkin jotenkin ihan hurahtanut tuohon vaaleanpunaisen/pinkin ja vaaleansinisen yhdistelmään. Sisustuksessakin! :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun