tag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post3086787843870582743..comments2023-11-21T07:10:35.841+02:00Comments on Jotain tekemistä: Kolmen suklaan juustokakkuPia - Jotain tekemistähttp://www.blogger.com/profile/18202082577429026725noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-32007959486697493052013-03-20T22:38:22.182+02:002013-03-20T22:38:22.182+02:00Okei, täytyypä testata joskus!
Kiitos vinkistä! :)...Okei, täytyypä testata joskus!<br />Kiitos vinkistä! :)Pia - Jotain tekemistähttps://www.blogger.com/profile/18202082577429026725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-67298554816809963172013-03-20T20:55:41.412+02:002013-03-20T20:55:41.412+02:00Ei tuu löysä, mutta tulee vähän sellainen moussema...Ei tuu löysä, mutta tulee vähän sellainen moussemainen, vispaat vaan sen vanillan ja vispin molemmat hyvin eri kulhoissa ennen yhdistämistä. (En tosin oo testannut, mutta mulle on aina kerrottu, että jos ne yhdistää niin eivät vaahtoudu)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12226755258135892641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-90094453510237992662013-03-18T16:12:59.590+02:002013-03-18T16:12:59.590+02:00Oon tehny tätä vaan tän kerran ja itseasiassa alku...Oon tehny tätä vaan tän kerran ja itseasiassa alkuperäisessä ohjeessa oli liivatetta vielä pari lisää.. :) Täytyy vähentää vielä ensi kerralla lisää..<br />En olekaan ikinä Flora Vanillaa laittannut juustokakkuun. Pysyykö se kasassa sitten, ettei tule löysä..??Pia - Jotain tekemistähttps://www.blogger.com/profile/18202082577429026725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-13179323221752905062013-03-18T13:30:09.272+02:002013-03-18T13:30:09.272+02:00Mun lempparini on kolmensuklaan kakku, josta suosi...Mun lempparini on kolmensuklaan kakku, josta suosiolla jätän sen tumman suklaan pois :D <br />Mutta oletko kokeillut vähentää liivatteenn määrää? Kuulostaa aika paljolta tuolle kermamäärälle. Ja jos haluat korkeutta/kuohkeutta niin laita puolet kermaa ja puolet vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (flora vanilla ja flora vispi).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12226755258135892641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-83623974760705748592013-03-17T13:12:33.992+02:002013-03-17T13:12:33.992+02:00Tervetuloa lukijaksi Saaruska! :)
Huomasithan, ett...Tervetuloa lukijaksi Saaruska! :)<br />Huomasithan, että blogissa on myös arvonta meneillään.. :)Pia - Jotain tekemistähttps://www.blogger.com/profile/18202082577429026725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-22432227820797125202013-03-17T13:11:47.099+02:002013-03-17T13:11:47.099+02:00Tämä oliskin hyvä ristiäisiin, jotain ihanaa vaale...Tämä oliskin hyvä ristiäisiin, jotain ihanaa vaaleanpunaista koristeeksi.. :)Pia - Jotain tekemistähttps://www.blogger.com/profile/18202082577429026725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-42745560612083279592013-03-17T12:49:17.224+02:002013-03-17T12:49:17.224+02:00Kuulostaapa hyvältä, tätä täytyy kyllä testata :) ...Kuulostaapa hyvältä, tätä täytyy kyllä testata :) Liityinpä viimein myös lukijaksi, on tullut sen verran pitkän aikaa tänne aina kurkittua muiden blogien kautta, että lienee helpompi jo liittyä ihan lukijaksi :DSaaruskahttps://www.blogger.com/profile/09072132778997732303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1946524104356096982.post-87543307031176683702013-03-17T10:08:37.857+02:002013-03-17T10:08:37.857+02:00Tuo on tosi hyvää, muutaman kerran oon tehnyt sama...Tuo on tosi hyvää, muutaman kerran oon tehnyt samalla ohjeella ja ristiäisiin täytyy varmaan joku suklaakakku taas tehdä :)Mariannehttps://www.blogger.com/profile/16038214796274921549noreply@blogger.com