Creamien kevät 2014

 Kurkkasin Creamien sivuilta heidän kevään mallistoja!
Mallistoja on kaksi "Spring Opening 2014" ja "Main Spring 2014".
Kaksi ensimmäistä kollaasia on Spring Opening mallistosta ja kaksi viimeistä Main Spring mallistosta.
Voi että miten kauniita värisävyjä ja malleja.
Nämä sopisi vallan mainiosti tyttöjen vaatekaappiin.
Kurkkaa linkeistä mallistot kokonaisuudessaan!

- Pia

12 kommenttia

 1. Minun ihanin ja pidetyin college takki on dreamin. Kun sen ostin löysin tuon creamienkin, mutta harmikseni tytöt oli jo ehtineet kasvaa ulos hempeilystä :( Niin ihania!!! Löysin niitä silloin jostain kotimaisesta pienestä putiikista tosi edukkaastikkin, varmaankin siksi, kun eivät ole kovin tunnettuja niin oli päässeet aleen asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan Creamien naistenvaatteisiin ikinä törmännyt! :)

   Poista
  2. niin naisten vaatteet on cream ja lasten creamie - kannattaa tutustua ;) Tuohon alla olevaan kinuskin kommenttin, että minua lähinnä harmittaa, kun pompista on tullut niin tunnettu. Meillä pieni paikkakunta, mutta oma edustaja ja kaikki sen tuntee - niin harmi :( Ennen kaikki ihasteli, että mistä noin ihania. Nyt kaikilla samoja - vähän kuten mikkarikin, että kaikki tietää.

   Poista
  3. Näinhän se menee kun joku ihana ja kohtuuhintainen lastenvaatemerkki alkaa järjestämään kotikutsuja. :)
   Nämä miellyttää kuitenkin omaa silmää niin paljon, että mulla on ihan sama vaikka kaikilla muillakin näitä olisi. :D

   Poista
 2. Jännä muuten, että Creamie ei ole saavuttanut (ainakaan vielä) kovin vahvaa jalansijaa vaatemarkkinoilla, kun mielestäni on kuitenkin todella lähellä PdL:n tyyliä. Samoja sävyjä ja paljon yhtäläisyyttä. Kivoja nuokin minusta (kuten Pompitkin). Taitaa vaan olla niin, että yksi merkki samassa vaategenressä voi olla kerrallaan hitti. Itseä ehkä jo _ihan_pienesti jopa kyllästyttää tuo PdL, kun on nykyään jokaisen huulilla ja kaikki tunnistaa vaatteet (meiltäkin niitä löytyy varmaan nykyään lähemmäs 100 kpl asusteet mukaanluettuna :o). Jospa siirtyis vaikka vaihteeksi tuohon Creamieen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että hinta on tässä aika ratkaiseva tekijä. Creamie on kuitenkin aika paljon hintavampi kuin PompDeLux! Samoin kuin NoaNoa. Enemmän ostaisin näitä kahta merkkiä, jos olisivat edullisempia. :)
   Mä en ole kyllä Pomppiin yhtään kyllästynyt. Täällä blogimaailmassa tuntuu kaikilla olevan Pomppia, mutta ei niihin tuolla kaupungilla/kerhoissa/tms koko ajan törmää. Tai ainakin musta tuntuu, että meidän lapsilla ei ole samanlaiset vaatteet kuin kaikilla muilla, vaikka meillä onkin paljon Pomppia. Voin tietty olla väärässäkin. :)

   Poista
  2. Joo, varmaan tuo hintakin tosiaan vaikuttaa. Itse tilailin Creamieta taannoin muutaman vaatteen edesmenneestä Onnenmurusista ja kun oli -70%, niin ei tuntunut kalliilta ja jäi jotenkin se "oikea" hinta mieltämättä. Vaatteet eivät ole vielä ehtineet päälle, joten käyttökokemuksia ei ole. En nyt muista mistäpäin Suomea olette, mutta Espoo-akselilla ainakin tuntuu välillä, että Pomppia on jo "joka toisella".

   Poista
  3. Me ollaan täällä Länsi-rannikolla vähän pienemmällä paikkakunnalla. Kyllä tälläkin niitä näkyy, mutta ei joka toisella sentään. :)

   Poista
 3. Creamiella on kivoja juttuja, mutta osa taas on mun makuun aika karmeita. Laatukin kiinnostaisi...? :) Meillä on merkiltä yksi huivi ja pipo, siinä ainakin neulepinnan kestävyys ei ole kovin hyvää luokkaa. Toki varmaan jotain akryyliä on, mutta veikkaan että kunnon käytössä ei pärjäisi. Ehkä senkään takia ei ole tullut ko. merkkiä ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Creamielta kaksi alusmekkoa ja yksi mekko (löytyy kaikki tuolta Creamie-tunnisteen takaa).
   Nämä meidän vaatteet on ainakin tosi laadukkaan oloisia! Creamien neulemateriaalista ei meillä ole kokemuksia..

   Poista
 4. Mä oon ihan Creamin vaateiden fani - itselleni! :) Mekot ja neuleet on sellaista ajatonta iätöntä perus kamaa. Vyöt ja kengätkin on laadukkaita. Mulla on luotto-puoti josta käyn aina edellistä kautta hamstraamassa ulos kanto hintaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin varmaan sun blogista niitä joskus ihaillut :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun